Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

csibÉSZtúrára fel!

2015. május 13.

Játssz online játékainkkal és nyerj egy tabletet! Részletek a verseny.csibesztura.hu oldalon.

Gyere, járd be velünk a Földet! – invitál a játéktér fölfedezésére a MATEHETSZ fiataloknak szóló online játszótere, a csibÉSZtúra.hu. A játékok hasznos időtöltést kínálnak mindazoknak, aki szeretnék fejleszteni különféle képességeiket vagy éppen elmélyültebb tudásra akarnak szert tenni kedvenc tantárgyukhoz kapcsolódóan.
 
A csibÉSZtúra játékainak fejlesztésekor nem egyszerűen a szórakoztatás és a látványosság szempontjait tartottuk szem előtt: a feladatok megalkotásába számos tapasztalt pedagógust és a képességmérésben járatos pszichológust vontunk be. Vagyis nem pusztán online játékokat kínálunk, hanem olyan fejlesztőeszközöket, amelyek hozzájárulnak gyermekeink fejlődéséhez, képességeik kibontakoztatásához.
 
Most különösen érdemes játszani, hiszen a csibÉSZtúra felületén regisztráló és szüleik által a nyereményjátékba benevezett játékosok értékes nyereményekhez juthatnak. Minden benevezett és regisztrált játékos részt vesz azon a sorsoláson, amelyen 40 db vezeték nélküli számítógépes egér talál gazdára, a legsikeresebb játékosok pedig 1-1 tabletet nyerhetnek. A játékba a legtöbb regisztrált résztvevőt delegáló intézményeket pedig társasjátékcsomaggal díjazzuk.
 
A játékkal, a regisztrációval és a nevezéssel kapcsolatban minden információ elérhető a verseny.csibesztura.hu honlapon.
 
Miért érdemes játszani? Nézd meg kisfilmünket!