Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Megérkeztek az ajándékkönyvek a Tehetségpontokba

2013. június 11.

A Tehetséghidak Program könyvküldési akciója május 27. és június 7. között valósult meg és lehetőséget biztosított 120 Tehetségpont számára, hogy ingyenes szakkönyvekhez és tehetségsegítő kiadványokhoz jussanak.

A Tehetséghidak Program egyik alappillére a tehetséggondozással kapcsolatos szakmai kiadványok eljuttatása a Tehetségpontok számára. A tavasszal meghirdetett könyvküldési akcióra 120 Tehetségpont jelentkezett, majd az igényfelmérést követően május 27-e és június 7-e között szállították ki a könyveket a Tehetségpontok számára.

A Géniusz sorozat saját kiadványaiból kb. 3000-et, a tehetséggondozás témában íródott egyéb vásárolt kiadványokból kb. 1400-at osztottunk ki, ezzel is támogatva minden intézmény tehetségsegítéssel kapcsolatos munkáját.

Az intézmények hozzájutottak 10-10 darab La Femme magazinhoz is, mely az 50 Tehetséges magyar fiatal bemutatásán kívül fontos szakmai segédletet tartalmaz mentor-mentorált témában.

A Tehetségpontok visszajelzése a könyvküldési akcióval kapcsolatban nagyon pozitív volt, többségük kiemelte a színvonalas kiadványokat, valamint a gyors kézbesítést.

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által kiadott, tehetséggondozással kapcsolatos Géniusz-könyvek ingyenesen letölthetőek az alábbi linken: http://geniuszportal.hu/geniuszkonyvek.