Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Szakkönyvek a Tehetségpontok számára

2014. június 17.

Több mint tízezer példányt juttatott el a MATEHETSZ a gondozásában megjelent szakmai kiadványokból mintegy 300 Tehetségpontnak.

A 2014. március elején meghirdetett könyvküldési akciót nagy érdeklődéssel fogadták a Tehetségpontok. Csaknem 300 Tehetségpont igényelt példányokat a Tehetségkönyvtár sorozat egyes köteteiből. Az intézmények Géniusz köteteket, a Tehetséghidak Program keretében megjelenő Géniusz Műhely füzeteket, valamint ajándék kiadványokat is kaptak. Összesen 10.500 darab kiadványt szállítottunk ki.

A MATEHETSZ 35 saját kiadványa közül a jelenleg rendelkezésre álló mennyiség és az igényelt darabszámok figyelembevételével határozta meg az egyes intézmények számára juttatott Géniusz kötetek tényleges mennyiségét.

A Géniusz Műhely füzetek kiadványsorozaton belül a "műhelytanulmányok – műhelydokumentumok" (az angolszász tudományos világban elterjedt "working papers") eddig megjelent hat számából 2-2 sorozatot biztosítottunk minden igénylő Tehetségpont számára.

A tehetséggondozás témájában írt, a megrendelt köteteken felül juttatott ajándékkiadványok célja, hogy a Tehetségpont szakmai könyvtárát bővítsük.

A könyveket ingyenesen szállítottuk az intézmények által megadott helyszínre.