Menü megnyitása

Adatkezelési szabályzat

A Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége által üzemeltetett tehetseg.hu található információk szabadon átvehetők, terjeszthetők a forrás (tehetseg.hu) megjelölésével, és - lehetőség szerint - a tehetseg.hu oldalra mutató link egyidejű alkalmazásával.

Az átvétel lehetősége alól kivételt képező dokumentumok, adatok esetében ezt egyértelműen jelezzük. Az átvételre nem engedélyezett adatok nyilvánosságra hozatala esetén haladéktalanul megtesszük a megfelelő jogi lépéseket!

------------------------------------------------------------------------

A  „Tehetségek útja” nyereményjáték menete
A „Tehetségek útja” kérdőív kitöltői közül a kérdőív kitöltése során a teljes kérdőívet kitöltő, a nevüket és e-mail  címüket, telefonszámukat rendelkezésünkre bocsátó  válaszadók kerülnek be a nyereményjátékba.  A sorsoláson azok vehetnek részt, akik 2015. március 31-én éjfélig hiánytalanul és értékelhetően kitöltik a kérdőívet.
A sorsolás ideje: 2015. június, a pontos időpontot a későbbiekben határozzuk meg. A sorsolás során az összes beérkezett névhez, illetve a hozzájuk tartozó e-mail címhez és telefonszámhoz rendelt sorszám közül választunk ki véletlenszerűen ötöt, két jelenlévő tanú segítségével. A tanúk igazolják, hogy nem vettek részt a nyereményjátékban, egyúttal jegyzőkönyvet készítenek a sorsolás menetéről.
A nyerteseket e-mail-ben és telefonon értesítjük. A nyereményjátékról a www.tehetseg.hu oldalon is hírt adunk. Amennyiben a nyertesek nem szeretné felfedni kilétüket, akkor esetükben a nyereményjáték eredményhirdetése név nélkül történik.
A nyereményjátékban résztvevő, de nem nyertes válaszadók adatait töröljük, a neveket és az e-mail címeket, telefonszámokat kereskedelmi célokra nem használjuk fel, harmadik személynek nem adjuk ki.
A nyeremény öt  db TABLET gép, melynek személyes átvételéről a nyertesekkel egyeztetünk.