Akadálymentes verzió
Menü megnyitása

Kommunikációs offenzíva (13. alprojekt)

A program (a média minden ágát, így a virtuális közösségi tereket is kihasználó) kommunikációs offenzívát indít a magyar társadalom tehetségtudatosságának növelésére, egy tehetségbarát társadalom irányába történő elmozdulás érdekében. Megjelenési, bemutatkozási lehetőségeket biztosít a különböző tehetségterületek tehetségeinek, segítőinek, külön figyelmet szentelve a kétkezi munkát igénylő szakmák bemutatásának.

A Tehetséghidak Program keretében elindul a tehetséggondozás új magyar nyelvű időszaki kiadványsorozat Géniusz Műhelytanulmányok, műhelydokumentumok címmel. A kiadványsorozat a tehetségsegítésben résztvevő, a tehetségsegítés iránt érdeklődő szakemberek fóruma kíván lenni, amelyben minden érintett megjelentetheti szakmai tárgyú írásait.

A kommunikáció legfontosabb csatornája a www.tehetseg.hu címen induló új honlap, ahol a fiatal tehetségek, a tehetségekkel foglalkozó szakemberek, pedagógusok, és a tehetséggondozás iránt érdeklődő laikus közönség egyaránt talál majd hasznos, érdekes tartalmakat.

Az alprojektekhez kapcsolódó felhívások az online pályázati rendszerben érhetők el: http://oper.tehetseg.hu/
 
Az alprojekt megvalósítása:
 
Országos rendezvények: